Donderdag in Beau: Najib Amhali vertelt openhartig over jarenlange verslaving

Donderdag in Beau: Najib Amhali vertelt openhartig over jarenlange verslaving
De gasten van donderdag 28 mei

Kijktip :

Beau van Erven Dorens heeft vanavond, donderdag 28 mei, weer veel te bespreken met zijn gasten. Zo vertelt minister van Financiën Wopke Hoekstra alles over het tweede steunpakket van het kabinet.

De gasten in Beau - donderdag 28 mei

  • Begin deze maand werd Ronald Koeman opgeschrikt door plotselinge hartproblemen. Vanavond reageert de bondscoach voor het eerst in de talkshow van Beau en heeft het vanzelfsprekend ook over het Nederlands elftal, dat eigenlijk vandaag zou beginnen aan de oefencampagne richting UEFA EURO 2020.

  • De Tweede Kamer debatteerde vandaag over het tweede steunpakket dat het kabinet beschikbaar stelt voor het bedrijfsleven. Ondanks alle aangekondigde versoepelingen liggen veel ondernemingen nog altijd op hun gat. Bij Beau is minister van Financiën Wopke Hoekstra te gast om te praten over de huidige problemen.

  • Al 25 jaar aan de top: 9 avondvullende shows en de allereerste cabaretier die een heel Ziggo Dome uitverkoopt. Maar dat succes had ook een keerzijde: acht jaar lang vocht Najib Amhali tegen verslavingen. Bij Beau vertelt hij over de nieuwe biografie waarin Najib openhartig vertelt over de afgelopen jaren.

  • Waar gaan we deze zomer naartoe en hoe bereiden landen zich voor op de komst van eventuele toeristen? Wat zijn de reisopties naar onze drie favoriete zonbestemmingen in Europa: Frankrijk, Italië en Spanje? Directeur reizen bij de ANWB Marjon Kaper en gasten Edwin Winkels en Stefan de Vries vertellen er vanavond over bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beau: Najib Amhali vertelt openhartig over jarenlange verslaving of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier