Zondag 31 mei in Boer zoekt vrouw special: spraakmakende boer Aad en boer Willem

Zondag 31 mei in Boer zoekt vrouw special: spraakmakende boer Aad en boer Willem
Yvon Jaspers gaat terug naar oud-deelnemers

Kijktip :

In de Boer zoekt vrouw special van zondag 31 mei is te zien hoe Yvon Jaspers een bezoek brengt aan twee spraakmakende oud-deelnemers: boer Aad en boer Willem. Allebei hebben ze het nodige meegemaakt sinds hun deelname aan Boer zoekt vrouw, maar hoe gaat het nu met ze?

Eerste homoseksuele deelnemer
Boer Willem was in 2012 de eerste homoseksuele deelnemer aan Boer zoekt vrouw. Hij zocht de liefde van zijn leven, maar het pakte helaas anders uit. Hij is er echter achter gekomen dat hij nu zo vrij als een vogel is en dat een liefdespartner extra mooi zou zijn, maar niet noodzakelijk voor zijn geluk. Sinds zijn deelname aan Boer zoekt vrouw heeft Willem een bijzondere carrière gehad: in 2014 werd hij gemeenteraadslid, maar al snel besloot hij tóch weer aan het werk te gaan op een zorgboerderij.

Borstkanker
Ook boer Aad (2012) zorgde voor gespreksstof bij de koffieautomaat met zijn soms wat botte optredens in Boer zoekt vrouw. Inmiddels is hij al vijf jaar gelukkig samen met Ingrid, maar dat is niet vanzelfsprekend: bij Ingrid werd drie jaar geleden borstkanker geconstateerd. Het stel is de heftige tijd goed doorgekomen, maar de spanning legde wel extra druk op hun relatie. Uiteindelijk zijn ze nóg meer van elkaar gaan houden. Aad voelt zich een rijk mens.

De Boer zoekt vrouw special over boer Aad en boer Willem is op zondag 31 mei om 20.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke Boer zoekt vrouw special terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag 31 mei in Boer zoekt vrouw special: spraakmakende boer Aad en boer Willem of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV