Nieuw programma Aussie Gold Hunters vanaf maandag te zien op Discovery

Nieuw programma Aussie Gold Hunters vanaf maandag te zien op Discovery
Australiërs gaan op zoek naar goud

Kijktip :

Vanaf maandag 1 juni is het nieuwe programma Aussie Gold Hunters te zien op Discovery. Hierin worden een aantal goudzoekers gevolgd tijdens hun zoektocht naar het kostbare edelmetaal in de Outback en het westen van Australië, in een goudgebied dat drie keer zo groot is als Groot-Brittannië.

Heter dan de Sahara
Het belooft een hele opgave te worden, want in dit gebied is het nog heter dan in de Sahara. Niettemin hebben Greg en Christine Clark hun veilige thuishaven Brisbane achter zich gelaten om vierduizend kilometer verderop hun droom waar te maken. Ze hebben al hun geld geïnvesteerd in de zware machines die het goud uit de stoffige zandgronden moeten halen. De grond vormt een extra uitdaging, want normaal gesproken wordt goud meestal met water gezeefd.

Half miljoen dollar
Vernon en Leon hebben hier een eigen oplossing voor gevonden. Ze bouwden een machine die het goud met lucht uit het rode zand zeeft, maar daar hangt wel een fors prijskaartje aan: een half miljoen dollar. Net als de anderen hopen Henri en Kellie op een gouden toekomst. Ze graven en zeven al vijf jaar, maar nu besluiten ze hun geluk dieper in de Outback te zoeken. De kans op het vinden van goud is weliswaar groter, maar het is hier ook nóg heter.

Het nieuwe programma Aussie Gold Hunters is vanaf maandag 1 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Aussie Gold Hunters vanaf maandag te zien op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV