Fuller House seizoen 5 vanaf dinsdag te zien op Netflix

Fuller House seizoen 5 vanaf dinsdag te zien op Netflix
Slotseizoen van populaire sequel-serie

Kijktip :

Full House was een gigantisch succes en daarom was een spin-off onvermijdelijk. Ook deze spin-off loopt nu weer tegen haar slotseizoen aan. Het vijfde seizoen van Fuller House is vanaf dinsdag 2 juni te zien op Netflix.

Lees hier komende week de serierecensie van Fuller House.

Het verhaal
Het huis is voller dan ooit, want Stephanie en Jimmy hebben namelijk een baby gekregen, die aan het begin van dit seizoen nog naamloos is. Ondertussen overwegen D.J. en Steve in het huwelijksbootje te stappen.

Feest der herkenning
De klassieke serie Full House (uitgezonden tussen 1987 en 1995) was een groot succes en een sequel/spin-off was dan niet ver weg. Ook Fuller House bleek een succes onder de nieuwe(re) generatie tv-kijkers. Goed nieuws voor de fans van beide series: Oud-gedienden Bob Saget, John Stamos en Dave Coulier maken in dit slotseizoen hun opwachting, terwijl ook Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin en Andrea Barber alle drie gewoon weer aanwezig zijn!

Fuller House is vanaf 2 juni 2020 te zien op Netflix. Bekijk hier alle kijktips van week 23.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fuller House seizoen 5 vanaf dinsdag te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV