100 jaar jong met Gordon vanaf woensdag 3 juni weer te zien op SBS 6

100 jaar jong met Gordon vanaf woensdag 3 juni weer te zien op SBS 6
Herhalingen van populair programma

Kijktip :

Door de coronacrisis lijkt de komkommertijd op televisie dit jaar nog eerder te zijn dan normaal, maar dat biedt tv-kijkers ook de kans om mooie programma's die ze eerst gemist hebben alsnog te bekijken. Het populaire 100 jaar jong bijvoorbeeld, dat vanaf woensdag 3 juni weer te zien is op SBS 6.

Gordon
Het programma wordt gepresenteerd door Gordon, die in het verleden ook met Gerard Joling al regelmatig op bezoek ging bij ouderen. In 100 jaar jong beperkt hij zich echter - zoals de titel al aangeeft - tot de alleroudsten van ons land: die van honderd jaar en ouder. Zij laten in dit programma zien dat ze echt niet achter de geraniums zitten. Zo ontmoet Gordon in deze aflevering de 103-jarige Sam, die nog altijd positief in het leven staat (ondanks dat hij kinderloos is en bijna geen familie meer heeft).

Levensgenieter
Sam neemt Gordon mee op zijn vaste boodschappenrondje door Vlaardingen en samen bezoeken ze de Grote Kerk, waar Sam in 1947 (!) voor het laatst het orgel bespeelde. Gordon gaat ook op bezoek bij de 101-jarige Lenie uit Etten-Leur, een echte levensgenieter die wel van een glaasje houdt. Ze gaat er elke week nog een paar avonden op uit om te bridgen. Na het eerste bezoek van Gordon gaat echter bergafwaarts met Lenie, waardoor haar jaarlijkse uitje naar de drankgroothandel in België misschien niet doorgaat.

100 jaar jong is vanaf woensdag 3 juni weer wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van 100 jaar jong terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 100 jaar jong met Gordon vanaf woensdag 3 juni weer te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV