Nieuwe natuurserie Mysteries of the Deep begint vrijdag 5 juni op Discovery

Nieuwe natuurserie Mysteries of the Deep begint vrijdag 5 juni op Discovery
Wat speelt zich af op de bodem van de oceaan?

Kijktip :

Op het aardoppervlak spelen zich allerlei mysteries af in de wilde natuur, maar die zijn over het algemeen makkelijk in kaart te brengen. Wat zich op de bodem van de oceanen afspeelt, is echter andere koek. In de docuserie Mysteries of the Deep krijgen we hier meer zicht op.

Jeremy Wade
Het programma Mysteries of the Deep wordt gepresenteerd door de ervaren visser Jeremy Wade, die extreme omstandigheden gewend is. Hij gaat op onderzoek om de mysteries van de ocean te verklaren. Ze zijn namelijk een bron van talloze, onopgeloste mysteries. Van schepen en zelfs vliegtuigen die spoorloos verdwijnen tot onverklaarbare afwijkingen, diep onder water.

Verloren schatten
Voor presentator Wade draait het allemaal om één ding: de waarheid over de oceanen letterlijk boven water krijgen. Hij duikt in allerlei bijzondere verschijnselen en gebeurtenissen. Zo komen onder meer verloren schatten en onverklaarbare wetenschappelijke verschijnselen aan bod.

De documentaireserie Mysteries of the Deep is vanaf vrijdag 5 juni wekelijks om 21.30 uur te zien op Discovery. Lees hier waar je Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe natuurserie Mysteries of the Deep begint vrijdag 5 juni op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV