Finale The Voice Kids zie je vrijdag 5 juni op RTL 4: wie wordt de winnaar?

Finale The Voice Kids zie je vrijdag 5 juni op RTL 4: wie wordt de winnaar?
Alternatieve finale vanwege coronavirus

Kijktip :

Op vrijdag 5 juni komt er een einde aan het extra lange seizoen van The Voice Kids. De makers van het programma hoopten een grootse live finale te kunnen uitzenden en daarom werd het seizoen verlengd met een aantal korte afleveringen, maar het mocht niet baten. De finale is een paar dagen geleden opgenomen in een lege studio.

Coronavirus
De uitbraak van het coronavirus heeft ook het opnameschema van The Voice Kids flink in de war gegooid. Een finale met publiek bleek onmogelijk, maar verder is het grotendeels business as usual voor de kijkers. Stemmen op de finalisten kan namelijk gewoon via de app van The Voice Kids, waarna de uitslag bekend wordt gemaakt in een live-uitzending van Beau.

Tekst gaat door onder video's.

Marco Borsato en Anouk
De uitzending van Beau begint rond 21.25 uur op RTL 4 en dan zullen we eindelijk weten welk zangtalent tussen de acht en veertien jaar dit seizoen van The Voice Kids wint. Bij Beau zullen juryleden Marco Borsato en Anouk echter niet aanwezig zijn. Borsato wordt door zijn oververmoeidheid vervangen door Ilse DeLange en Anouk zit in zelfquarantaine thuis; zij zal wel via een videoverbinding aanwezig zijn.

Je kunt na afloop de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De finalisten van The Voice Kids
Dit zijn de finalisten van het negende seizoen van The Voice Kids:

  • Team Ali: Sham
  • Team Anouk: Rogier
  • Team Ilse/Marco: Jasmijn
  • Team Sanne: Dax

De finale van The Voice Kids is op vrijdag 5 juni om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna de beste fragmenten en de finale van The Voice Kids terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale The Voice Kids zie je vrijdag 5 juni op RTL 4: wie wordt de winnaar? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV