Vanavond op tv: nieuw seizoen Opstandelingen, docu Overtijd en de Sekszusjes en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Opstandelingen, docu Overtijd en de Sekszusjes en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 4 juni

Kijktip :

Vanavond begint Sophie Hilbrand aan een nieuw seizoen van haar programma Opstandelingen, waarin ze mensen bezoekt die in de clinch liggen met het lokale bestuur. Verder onder meer de documentaire Overtijd en de Sekszusjes. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 4 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Gestalkt: sekssites en lugubere foto's

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Gestalkt het verhaal van Birgit, een jonge alleenstaande moeder die doodsbang is voor haar stalker. Ze heeft geen idee wie het is, maar hij stuurt al ruim een jaar dreigementen en lugubere foto's. Hij biedt haar als prostituee aan op verschillende sekssites. Daarnaast gebruikt de stalker het recente overlijden van Birgits moeder om haar het leven zuur te maken. Diverse aanwijzingen leiden naar verschillende mensen die hierachter zouden kunnen zitten.


Sciencefiction-/horrorfilm: Alien

SBS 9
20:30 uur

Op SBS 9 is vanavond de klassieke horrorfilm Alien te zien. Hierin belanden we aan boord van het ruimteschip Nostromo, dat onderweg terug is naar de Aarde. Het ruimteschip krijgt onderweg een SOS-signaal van een andere planeet, waarna de bemanning besluit er op af te gaan. Eenmaal op de planeet verlaten enkele bemanningsleden het schip om de omgeving te verkennen. Wanneer ze weer terug zijn in het schip, blijken ze iets gruwelijks te hebben meegenomen.


Terug: Opstandelingen

NPO 2
20:35 uur

In het nieuwe seizoen van het programma Opstandelingen duikt Sophie Hilbrand in de wereld van machtsmisbruik en vriendjespolitiek in de lokale politiek. In de eerste aflevering is te zien dat burgers en ondernemers in de gemeente Almelo soms tot wanhoop worden gedreven door de in hun ogen onjuiste beslissingen van het plaatselijk bestuur. Een aantal gedupeerde burgers heeft zich verenigd onder de vlag van 'de Partij Vrij Almelo' en probeert via de politieke weg een opstand te ontketenen.


Docu + gesprek: Overtijd en de Sekszusjes

NPO 3
20:55 uur

In de intieme interviewdocumentaire Overtijd vertellen drie jonge vrouwen over een moeilijke periode in hun leven: de keuze voor abortus. Ze praten over de twijfels, de schaamte, het schuldgevoel en hoe deze ervaring nog altijd een rol speelt in hun leven. Krista en Marcelle Arriëns, beter bekend als de Sekszusjes, leiden de documentaire in en praten erover na met gasten, waaronder de regisseur.


Start: The Clinton Affair

NPO 2
22:55 uur

De komende donderdagen herhaalt NPO 2 de zesdelige documentaireserie The Clinton Affair over de afzettingsprocedure tegen president Clinton getoond. Het is een verhaal over een president die zich oraal laat bevredigen door een stagiaire en daar vervolgens over liegt, of nou ja, dat is een kwestie van interpretatie. Het klinkt vreemd in de tijd van Donald Trump, maar wat in deze serie centraal staat was twintig jaar geleden het grootste politieke schandaal dat de Verenigde Staten in een generatie had gezien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Opstandelingen, docu Overtijd en de Sekszusjes en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV