Nieuw seizoen Het echte leven in de dierentuin start zaterdag op NPO 1

Nieuw seizoen Het echte leven in de dierentuin start zaterdag op NPO 1
Achter de schermen bij Ouwehands Dierenpark

Kijktip :

Op zaterdag 6 juni begint het nieuwe seizoen van Het echte leven in de dierentuin, de documentaireserie waarin je een exclusieve blik achter de schermen krijgt bij het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Hoe gaat het er hier aan toe als het park dicht is en de bezoekers weg zijn?

Reuzenpanda's
Vanzelfsprekend staat het nieuwe seizoen voor een groot deel in het teken van de reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya. Zij kregen begin mei een babypanda, maar hoe ging het voor en na die tijd met ze? Van paring tot dracht en van geboorte tot kraamholtijd: alles wordt met camera's in beeld gebracht. Ouwehands Dierenpark biedt echter een thuis aan nog veel meer dieren.

Nieuw verblijf
Naast de reuzenpanda's worden namelijk ook de avonturen van de nieuwe olifantenbul Tusker gefilmd. En verder is te zien hoe de voortplanting van de zeepaardjes in zijn werk gaat en hoe de Aldabra-reuzenschildpadden hun nieuwe verblijf in gebruik nemen. De gepassioneerde verzorgers vertellen ondertussen vol trots over 'hun' dieren.

Het nieuwe seizoen van Het echte leven in de dierentuin is vanaf zaterdag 6 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Het echte leven in de dierentuin start zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV