Andere Tijden-special Nacht van de Misdaad zaterdag 6 juni te zien op NPO 2

Andere Tijden-special Nacht van de Misdaad zaterdag 6 juni te zien op NPO 2
In het kader van de Spannende Boeken Weken

Kijktip :

De eerste drie weken van juni staan weer in het teken van de Spannende Boeken Weken, en in het kader daarvan komt Andere Tijden op zaterdag 6 juni met een urenlange marathonuitzending, getiteld 'Nacht van de Misdaad'. Hierin komen een aantal opmerkelijke Nederlandse misdaadgebeurtenissen voorbij.

Ontvoeringen en penoze
Astrid Sy, sinds een aantal maanden de nieuwe presentatrice van Andere Tijden, neemt een aantal spraakmakende en onthutsende misdaadzaken uit de Nederlandse geschiedenis met de kijker door. Dat brengt een aantal schokkende incidenten met zich mee, die draaien om drugs, smokkel, ontvoereingen en penoze.

Heineken-ontvoering
In de uitzending is te zien hoe de losgeslagen jeugd zich na de oorlog gedroeg, maar komen ook de eerste bankovervallen, de hasj-jacht van de jaren zeventig en de grote georganiseerde misdaad voorbij. En wat te denken van de 'boefjesbajes', waar volop werd geëxperimenteerd met nieuwe straffen, en waar André Hazes ook een tijdje zat? Uiteraard kunnen ook de ontvoeringen van Caransa en Heineken niet onbelicht blijven.

De Andere Tijden-special 'Nacht van de Misdaad' is op zaterdag 6 juni om 22.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Andere Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden-special Nacht van de Misdaad zaterdag 6 juni te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV