Eva, Floortje of Geraldine beste presentatrice van 2017

Eva, Floortje of Geraldine beste presentatrice van 2017
Drie NPO'ers genomineerd

Geen Wendy van Dijk, Linda de Mol of Chantal Janzen bij de drie genomineerde presentatrices voor de Zilveren Televizier-Ster Presentatrice dit jaar. Chantal mocht niet genomineerd worden, omdat ze de prijs de afgelopen drie jaar achter elkaar heeft gewonnen. Maar dat er helemaal geen RTL-presentatrices bij de laatste drie zitten is erg opvallend.

Wie maken dan wel kans op de publieksprijs? Eva Jinek, Floortje Dessing en Geraldine Kemper. Voor Eva is het de eerste nominatie, na een jaar waarin haar talkshow Jinek een groot succes werd en ze samen met Jeroen Pauw een succesvol verkiezingsprogramma maakte. Floortje is voor de derde keer op rij genomineerd en maakte naast haar succesvolle programma Floortje naar het einde van de wereld ook een bijzondere special: Floortje terug naar Syrië. BNN-presentatrice Geraldine is de laatste kanshebber. Zij was de afgelopen twee jaar ook genomineerd en presenteert onder andere 3 op Reis en Proefkonijnen.

Vandaag zijn ook de drie genomineerden voor de Ziveren Televizier-Ster Actrice bekendgemaakt: Angela Schijf, Elise Schaap en Isa Hoes kregen de meeste stemmen van het publiek. Vorig jaar won Angela Schijf de eerste verkiezing voor beste Actrice.

Op 12 oktober wordt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala bekend welke programma's, presentatoren en acteurs in de prijzen vallen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV