Dinsdag bij Beau: Hélène Hendriks en Hugo Kennis over vakantie in Brabant

Dinsdag bij Beau: Hélène Hendriks en Hugo Kennis over vakantie in Brabant
Dit zijn de gasten van dinsdag 9 juni 2020

Kijktip :

Het wordt een volle tafel bij talkshow Beau op dinsdag 9 juni. Onder meer Hélène Hendriks en Hugo Kennis schuiven aan om het te hebben over hun geliefde Brabant en Eredivisie CV-directeur Jan de Jong vertelt over de toekomst van Nederlandse profclubs na de coronacrisis. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond nog meer aanschuiven.

Tekst gaat door onder de video's.

DE GASTEN BIJ BEAU - DINSDAG 9 JUNI

  • Nu we massaal thuis blijven en het buitenland mijden, trekken we op pad in eigen land: van de Provence naar de provincie! We wonen in een prachtig land, maar waar strijken we neer voor onze zomervakantie? Vandaag zijn we in Brabant met Hélène Hendriks en Hugo Kennis.

  • We wonen in een prachtig land, maar waar strijken we neer voor onze zomervakantie, nu we massaal thuis blijven en het buitenland mijden? Vandaag zijn we in Brabant met Henk Krol en Lucille Werner.

  • Hij was de baas van de NOS en van Feyenoord en nu moet Jan de Jong het betaald voetbal gaan redden. Als directeur van de Eredivisie CV vecht hij om de voetbalclubs door de coronacrisis te leiden. Vanavond is hij te gast bij Beau.

  • Het zou dé oplossing zijn om uit de klimaatcrisis te komen: elektriciteit opwekken door middel van biomassa. Maar volgens de commissie Remkes is de milieuwinst zeer beperkt. EenVandaag-verslaggever Tom van 't Einde en Jildert Huitema, van actiecomité Schone Lucht, schuiven aan.

  • Het zou dé oplossing zijn om uit de klimaatcrisis te komen: elektriciteit opwekken door middel van biomassa. Maar volgens de commissie Remkes is de milieuwinst zeer beperkt. We bespreken het met hoogleraar evolutionaire ecologie Louise Vet.

  • Het coldcaseteam van de politie Den Haag onderzoekt of de Duitse man die wordt verdacht van de moord op Maddie McCann ook gelinkt kan worden aan de verdwijning van de 7-jarige Jaïr Soares in Monster, in 1995. Vanavond schuift Mick van Wely aan.

Beau is elke werkdag rond 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Beau: Hélène Hendriks en Hugo Kennis over vakantie in Brabant of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV