Prachtige romantische comedy A Good Year donderdag te zien op Net 5

Prachtige romantische comedy A Good Year donderdag te zien op Net 5
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Ridley Scott, dat is toch de regisseur die we kennen van grootse films als Gladiator, Black Hawk Down en The Martian? Jazeker, maar de Brit blijkt ook nog een ander genre in de vingers te hebben: de romantische comedy. Dat bewijst hij met de prachtige film A Good Year, die donderdag te zien is op Net 5. Je kunt A Good Year streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Het verhaal
De geslepen bankier Max Skinner (gespeeld door Russell Crowe) uit Londen erft van zijn oom Henry (Albert Finney) een kasteel en een wijngaard in de Provence. In zijn jeugd bracht hij er heel wat zomers door, maar Henry had hij in geen jaren gehoord of gezien. Max wil het landgoed verkopen, maar wanneer in Londen zijn financiële cowboypraktijken onder vuur komen te liggen, besluit hij een tijdje in Zuid-Frankrijk te blijven. Terwijl hij terugblikt op de zomers die hij er als kind doorbracht, komt de liefde al snel om de hoek kijken.

Heerlijke zomerfilm
Nu de zomer steeds dichterbij komt, biedt Net 5 je een uitgelezen mogelijkheid om één van de ultieme zomerfilms te kijken. A Good Year blinkt uit door prachtige plaatjes van het zonnige Franse landschap, een gemoedelijke sfeer en zwoele romantiek tussen hoofdrolspelers Russell Crowe en Marion Cotillard. De film neemt je met speels gemak mee naar de Provence, waar het goed toeven is - het lekkerste eten en de smakelijkste wijnen worden op tafel getoverd. A Good Year is een beetje een vreemde eend in de bijt in het oeuvre van Ridley Scott, maar wel een érg mooie.

A Good Year (2006) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op donderdag 11 juni om 20.30 uur te zien op Net 5.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtige romantische comedy A Good Year donderdag te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier