Slotaflevering dramaserie Belgravia zaterdag te zien op NPO 2

Slotaflevering dramaserie Belgravia zaterdag te zien op NPO 2
Populair kostuumdrama bereikt climax

Kijktip :

De afgelopen weken was het prachtige kostuumdrama Belgravia te zien op NPO 2. Na vijf afleveringen bereikt de serie op zaterdag 13 juni een climax. In de slotaflevering is te zien hoe de adellijke erfgenaam John Bellasis in het nauw gedreven wordt.

Geen bastaardkind
Nu het nieuws naar buiten is gekomen dat Charles Pope toch geen bastaardkind is, maar de wettige erfgenaam van de Brockenhursts, ontstaan er enorme veranderingen binnen de Britse adel. Charles is nu namelijk doorgedrongen tot de adellijke stand, waardoor een huwelijk met zijn geliefde Maria plotseling tot de mogelijkheden behoort.

Status kwijt
Maria heeft zich altijd met hand en tand verzet tegen het geplande huwelijk met John Bellasis, haar verloofde. John zit door de nieuwe ontwikkelingen echter in zak en as: hij is alles kwijt, van zijn belangrijke status tot zijn enorme erfenis. Hij ziet nog maar één uitweg uit zijn benarde positie en hij hoopt dat Oliver hem bij zijn plan kan helpen.

De slotaflevering van Belgravia is op zaterdag 13 juni om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt het hele seizoen van Belgravia terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering dramaserie Belgravia zaterdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier