Alle Hunger Games-films vanaf maandag op Videoland

Alle Hunger Games-films vanaf maandag op Videoland
Franchise met Jennifer Lawrence in hoofdrol

Kijktip :

De Hunger Games-franchise was tussen 2012 en 2015 één van de grotere franchises ter wereld. Hoofdrolspeelster Jennifer Lawrence had haar grote doorbraak te danken aan deze films. Alle vier de Hunger Games-films zijn vanaf maandag te zien bij Videoland.

Deze vier films zijn vanaf maandag te zien:

The Hunger Games


In de ruïnes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst het Capitool genadeloos over de twaalf overgebleven districten. Elk jaar moeten deze districten één jongen en één meisje, tussen twaalf en achttien jaar oud, afvaardigen om deel te nemen aan de legendarische Hongerspelen, die live uitgezonden worden op televisie. Slechts één van de 24 deelnemers kan overleven. Bekijk hier waar je The Hunger Games nog meer kunt streamen.

The Hunger Games: Catching Fire


Een half jaar na haar overwinning houdt president Snow Katniss nauwlettend in het oog. Ze moet bewijzen dat de dubbele overwinning met Peeta een gevolg was van hun ondoorgrondelijke liefde voor elkaar en dat het geen opgezet spel was. Bekijk hier waar je The Hunger Games: Catching Fire nog meer kunt streamen.

The Hunger Games: Mockingjay Part 1


Het onvoorstelbare is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hunger Games twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Bekijk hier waar je The Hunger Games: Mockingjay Part 1 nog meer kunt streamen.

The Hunger Games: Mockingjay Part 2


De grote finale breekt aan, waarin Katniss samen met Gale, Finnick, Peeta en een eenheid van District 13 de confrontatie aangaat met President Snow. Katniss en haar team gaan een ongeëvenaarde strijd tegen het Capitol aan in een missie waarbij zij hun leven riskeren om de bevolking van Panem te bevrijden en President Snow van zijn troon te stoten. Bekijk hier waar je The Hunger Games: Mockingjay Part 2 nog meer kunt streamen.

The Hunger Games kijk je vanaf maandag 15 juni op Videoland. Bekijk hier wat je deze maand verder nieuw op Videoland vindt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alle Hunger Games-films vanaf maandag op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV