Vanavond op tv: nieuwe serie Stumptown, terugkeer Beter laat dan nooit en meer

Vanavond op tv: nieuwe serie Stumptown, terugkeer Beter laat dan nooit en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 16 juni

Kijktip :

Steeds meer zenders zullen de komende tijd terugvallen op herhalingen van succesvolle programma's. Zo is vanaf vanavond het eerste seizoen van Beter laat dan nooit weer te zien op RTL 4. Toch verschijnen er ook nieuwe dingen op tv, zoals de serie Stumptown. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 16 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Stumptown

FOX
20:10 uur

De Nederlandse seriezender FOX zendt vanaf vanavond de nieuwe Amerikaanse misdaadserie Stumptown uit. Elke dinsdag om 20:10 uur zijn twee afleveringen achter elkaar te zien. De serie gaat over Dex Parios (gespeeld door Cobie Smulders), een sterke, assertieve en scherpzinnige legerveteraan die werkt als een privédetective in Portland, Oregon. Ze heeft een gecompliceerd liefdesleven, een gokschuld en een broer om voor te zorgen.


Actiefilm: Die Hard

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de geweldige actiefilm Die Hard te zien, waarin politieagent John McClane op kerstavond naar Los Angeles vliegt om zijn vrouw, van wie hij langzamerhand vervreemd is geraakt, te vergezellen tijdens een kerstborrel op haar werk. De kerstsfeer wordt bruut verstoord als een internationale bende terroristen het bedrijf overvalt en de aanwezigen gijzelt. Aan de eenzame McClane de taak zijn vrouw en haar collega's te redden van een wisse dood.


Start herhalingen: Beter laat dan nooit

RTL 4
20:34 uur

Na het slot van Beter laat dan nooit vorige week, start RTL 4 vanavond met herhalingen van het eerste seizoen uit 2018. De afleveringen zijn de komende dinsdagen om 20:30 uur te zien. De Nederlandse televisiehelden Willibrord Frequin, Peter Faber, Gerard Cox en Barrie Stevens reizen in het eerste seizoen met Olcay Gulsen door Zuidoost-Azië. Via Japan, Vietnam en Thailand naar Sri Lanka. De reis begint in het drukke en hysterische Tokio.


Nieuw: The Split seizoen 2

BBC First
21:00 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van The Split te zien op BBC First. De Nederlandse seriezender vol Britse tv-series zendt de afleveringen elke dinsdag om 21:00 uur uit. Het tweede seizoen van The Split zit vol manipulatieve relaties, gevaarlijke samenwerkingen en een heleboel scheidingen. De Nederlandse acteur Barry Atsma heeft ook een belangrijke rol in de serie.


Start compilaties: Evenblij maakt vrienden

NPO 1
21:25 uur

De komende drie dinsdagen zendt NPO 1 de leukste gesprekken uit de afgelopen seizoenen van het interview- en reportageprogramma Evenblij maakt vrienden uit, waarin Frank Evenblij bekende Nederlanders opzoekt. In deze compilatie-aflevering zijn de gesprekken van Frank met zanger André Hazes, voetbalster Jackie Groenen, YouTuber Nikkie de Jager en schrijver Ilja Leonard Pfeijffer opnieuw te zien.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV