Bekijk de trailer van Mamma Mia 2

Bekijk de trailer van Mamma Mia 2
Mamma Mia, Here We Go Again in 2018 in de bioscoop

Video :

Tien jaar na Mamma Mia komt Mamma Mia, Here We Go Again in de bioscopen. De eerste trailer is nu uitgebracht.

In Mamma Mia zagen we hoe aanstaande bruid Sophie (Amanda Seyfried), die door haar alleenstaande moeder Donna (Meryl Streep) op een Grieks eiland was opgevoed, op zoek ging naar wie haar vader is. In Mamma Mia, Here We Go Again, herhaalt de geschiedenis zich. Nu is Sophie alleenstaand en ongepland zwanger, maar gelukkig steunt haar moeder haar door dik en dun! Bekijk hier de swingende trailer.

In Mamma Mia, Here We Go Again zien we alle bekende gezichten uit Mamma Mia terug. Behalve Amanda Seyfried en Meryl Streep, zijn ook Christine Baranski, Julie Walters, Pierce Brosnan, Collin Firth, Stellan Skarsgard en Dominic Cooper weer te zien. Aan de cast zijn ook enkele acteurs toegevoegd, zoals Cher als Donna's onuitgenodigde moeder Ruby Sheridan, die Donna op straat zette toen ze zwanger bleek te zijn.

De nieuwe film laat ook in een flashback zien wat er gebeurde voor de gebeurtenissen van Mamma Mia. Daarin is te zien hoe de jonge Donna (Lily James) een alleenstaande moeder op het Griekse eiland werd. Het verhaal dient wederom slechts als achtergrond voor de vele vertolkingen van prachtige ABBA-nummers.

Mamma Mia, Here We Go Again is vanaf 19 juli 2018 in de bioscoop te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Mamma Mia 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV