Maandag in Het mooiste meisje van de klas: Juliette lijdt aan terminale ziekte

Maandag in Het mooiste meisje van de klas: Juliette lijdt aan terminale ziekte
Jaap Jongbloed hoort ontroerend verhaal

Kijktip :

De makers van Het mooiste meisje van de klas slagen er altijd in om kijkers naar de tissues te laten grijpen met aangrijpende en ontroerende verhalen. Dat is op maandag 29 juni niet anders, wanneer Jaap Jongbloed hoort hoe het met de mooie Juliette gaat: zij lijdt aan een terminale ziekte.

Samen blijven zitten
In de jaren zeventig is Juliette de eyecatcher op haar school in Groningen, waar ze opvalt door haar uitstraling en hippe kleding. School vindt ze echter niet belangrijk; gezelligheid heeft de prioriteit en daarom besluit ze samen met haar vriendinnen te blijven zitten. Na haar schoolperiode vindt Juliette een baan bij een hip, nieuw, Amerikaans modemerk in de Randstad, waar ze laat zien een echte regelaar te zijn. Zowel op werk- als privégebied wordt alles tot in de puntjes geregeld.

Verschrikkelijke diagnose
Ze ontmoet een Amsterdamse reclameman en trouwt uiteindelijk met hem. Het koppel vormt de ideale combinatie en Juliette kan de carrière van haar man nóg meer laten ontplooien. Samen krijgen ze twee kinderen en ze bouwen een leven op in Amsterdam en Saint-Tropez. Maar dan krijgen Juliette én haar man op dezelfde dag een verschrikkelijke diagnose te horen. Juliette laat haar hoofd zeker niet zakken, ondanks haar terminale ziekte. Toch is ze vastbesloten mee te werken aan Het mooiste meisje van de klas.

Het mooiste meisje van de klas is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Het mooiste meisje van de klas: Juliette lijdt aan terminale ziekte of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV