Concert Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince woensdag te zien op NPO 3

Concert Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince woensdag te zien op NPO 3
Eerbetoon aan overleden popster

Kijktip :

Op 21 april 2016 was de muziekwereld in shock. Popster Prince overleed op die dag aan een overdosis die hij per ongeluk innam. Begin dit jaar, twee dagen na de 62ste Grammy Awards, werd er een prachtig eerbetoon georganiseerd: Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince. Dit concert is woensdag te zien op NPO 3.

Wereldsterren
In totaal werd Prince 38 keer genomineerd voor een Grammy Award, en hij won de prijs zeven keer. Hij is wereldberoemd vanwege iconische nummers als '1999', 'Purple Rain', 'When Doves Cry', 'Kiss' en talloze andere hits en zijn invloed op de muziekwereld is ongeëvenaard. Tijdens dit concert brengt een groot aantal wereldsterren een eerbetoon aan Prince. Zo treden Earth, Wind & Fire, de Foo Fighters, Juanes, Alicia Keys, John Legend, Usher en Chris Martin van Coldplay op.

Gezamenlijk optreden
Verder kun je tijdens het concert genieten van een gezamenlijk optreden van de beroemdste muzikale vrienden van Prince en mensen met wie hij heeft samengewerkt. Zijn Grammy-winnende band The Revolution komt weer bij elkaar en ook Sheila E. doet mee, die zelf ook ooit genomineerd werd voor een Grammy Award. Ook de legendarische funkband The Time, die hits scoorde met 'Jungle Love' en 'Jerk Out', treedt op.

Het concert Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince is op woensdag 1 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna het concert Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Concert Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV