Voorlopig geen nieuw seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Voorlopig geen nieuw seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen
'Vervolg niet eerder dan in 2019 op tv'

Nieuws :

Een mogelijk vervolg op de zeer goed bekken Omroep MAX-dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen komt in ieder geval niet in 2018 op televisie. Dat heeft hoofdrolspeler André van Duin gezegd tegen De Telegraaf.

Het is ook nog niet zeker of er een tweede seizoen gemaakt wordt. "Het is nog geen gelopen race", zegt Van Duin. Jan Slagter, baas van Omroep MAX, wil ook graag een vervolg, maar "dan moet er toch nog een hoop geschreven worden". Scenarioschrijver Martin van Waardenberg moet bij een 'go' voor een nieuw seizoen nog veel schrijven voordat de opnames kunnen beginnen. "Nou, voordat dan alles is opgenomen zijn we wel een heel eind verder en denk ik dat we nog een keer aan de oliebollen hebben gezeten", aldus André van Duin.

:article:img

Eerder gaf Van Duin aan te twijfelen over een nieuwe opnameperiode. Hij vond het erg zwaar. Dat heeft wel een zeer succesvolle dramaserie opgeleverd. Wekelijks keken ongeveer 1,7 miljoen mensen naar de afleveringen op maandagavond. Daarna bekijken nog eens 600.000 mensen de uitzending later terug.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is iedere maandag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Op maandag 25 december staat de tiende van twaalf afleveringen op het programma.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV