In nieuw programma Crisis in de tent helpt Herman den Blijker de horeca

In nieuw programma Crisis in de tent helpt Herman den Blijker de horeca
Samen met zakenvrouw Annemarie van Gaal

Nieuws :

Door de uitbraak van het coronavirus wordt de Nederlandse economie hard geraakt, maar er zijn weinig sectoren die er zó onder te lijden hebben als de horeca. Daarom komt SBS 6 met het nieuwe programma Crisis in de tent, waarin chefkok Herman den Blijker en zakenvrouw Annemarie van Gaal de horeca te hulp schieten.

Nieuwe regels
De hele samenleving moet zich aanpassen aan de nieuwe realiteit, want door het coronavirus is anderhalve meter afstand houden normaal geworden. Voor veel horecazaken - van chique restaurants tot bruine cafés - een onmogelijke opgave, want hier is het houden van afstand eigenlijk niet te doen. Ook de capaciteit van de zaken gaat drastisch omlaag, waardoor veel ondernemingen op het punt van omvallen staan.

Plan
In elke aflevering van Crisis in de tent bezoeken Den Blijker en Van Gaal een noodlijdende horecazaak om kennis te maken met de eigenaar. Hij of zij vertelt hoe de zaak vóór de crisis liep en wat de huidige financiële situatie is. Vervolgens is het aan Den Blijker en Van Gaal om een reddingsplan te maken. Als dit klaar is, gaat de chefkok aan de slag met de keukenbrigade: hoe kun je net zo lekker - of lekkerder - koken voor minder geld? Van Gaal bekommert zich ondertussen om alle financiële problemen.

Aanmelden
Is jouw zaak door de crisis in zwaar weer terechtgekomen? Of ken je een restaurant dat de hulp van Herman en Annemarie goed kan gebruiken? Meld je dan aan via de website van SBS 6.

Het nieuwe programma Crisis in de tent is vanaf dinsdag 25 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op In nieuw programma Crisis in de tent helpt Herman den Blijker de horeca of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier