Eenzame mensen uit Wie kent mij nog? vieren Kerst

Eenzame mensen uit Wie kent mij nog? vieren Kerst
Zijn ze minder eenzaam geworden?

Kijktip :

Op Kerstavond blikt de EO samen met vier eenzamen uit het tv-programma Wie kent mij nog? terug op de afgelopen maanden. Ietje (79), Harold (46), Peter (37) en Walter (84) waren in september te zien in het programma, waarin ze spraken over hun eenzaamheid. Ze deden een oproep met de vraag: "Wie kent mij nog?"

Nu vertellen de vier aan het kerstdiner hoe het nu met ze gaat. Is het leven van deze eenzame mensen veranderd na hun oproep in de serie? Hebben ze inmiddels vrienden gemaakt? En: hoe vieren zij kerst dit jaar? Bekenden van vroeger, maar ook onbekenden; iedereen was geraakt door hun verhaal en wilde iets voor hen betekenen. In deze kerstspecial wordt teruggeblikt op deze periode en krijgt de kijker een blik in hun levens van nu.

In de special zijn bijzondere ontmoetingen van deelnemers met oude bekenden en nieuwe contacten na de uitzending te zien. Zo maakt Ietje kennis met een vrijwilliger van het Joods Historisch Museum, die haar familiegeschiedenis uitzoekt. Harold ontmoet andere eenzame Eindhovenaren tijdens een midweek weg met het Rode Kruis. Na 20 jaar ziet Walter oude vrienden terug, die hem nog herkenden van vakanties in Turkije. Samen halen ze oude herinneringen op. Peter ontmoet Jeffrey, die zich in Alkmaar inzet tegen eenzaamheid in buurt. Toen hij de uitzending van Peter zag, voegde hij de daad bij het woord en reageerde.

De kerstspecial van Wie kent mij nog? is zondag 24 december om 22:15 uur te zien op NPO 2.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eenzame mensen uit Wie kent mij nog? vieren Kerst of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV