Speciale compilatie-afleveringen De wereld draait door vanaf maandag op NPO 1

Speciale compilatie-afleveringen De wereld draait door vanaf maandag op NPO 1
Onder de noemer De wereld spoelt terug

Kijktip :

Inmiddels is het ruim drie maanden geleden dat de allerlaatste aflevering uit het vijftienjarige bestaan van De wereld draait door op televisie te zien was. Op vrijdag 27 maart zwaaide Matthijs van Nieuwkerk af, maar vanaf maandag 6 juli is het programma weer een week op de buis met speciale, muzikale compilatie-afleveringen.

Thema's
In de verschillende uitzendingen zijn de beste en meest memorabele momenten in verschillende thema's samengevoegd. De uitzendingen hebben de volgende thema's:

  • Maandag 6 juli: Nederlandstalig
  • Dinsdag 7 juli: muziekspecials
  • Woensdag 8 juli: Den Haag
  • Donderdag 9 juli: Songfestival
  • Vrijdag 10 juli: muzikale samenwerkingen

Gesprekken en optredens
In de verschillende afleveringen zijn gesprekken met en bijzondere optredens van verschillende Nederlandse artiesten te zien. Er zijn optredens van Anouk, Ilse DeLange en Barry Hay, die voor het eerst voor een groot publiek in het Nederlands zingen, en uiteraard is er ook aandacht voor de vele huisbands die DWDD heeft gehad: Roxeanne Hazes, The Kik, Racoon en Henny Vrienten. Verder is er aandacht voor de mooiste optredens van Stef Bos, De Dijk, André van Duin en Huub van der Lubbe.

De wereld spoelt terug is van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli dagelijks om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de afleveringen van De wereld spoelt terug terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Speciale compilatie-afleveringen De wereld draait door vanaf maandag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV