Vanavond bij Beau: Martin Koolhoven over filmcomponist Ennio Morricone

Vanavond bij Beau: Martin Koolhoven over filmcomponist Ennio Morricone
Bekijk hier de gasten van 6 juli

Kijktip :

De lijsttrekkerstrijd bij het CDA is losgebarsten. Bij Beau schuiven onder andere Frits Wester en Jort Kelder aan om erover te praten. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van maandag - 6 juli

  • Wordt Hugo de Jonge, Mona Keijzer of Pieter Omtzigt de nieuwe lijsttrekker van het CDA. De drie kandidaten gaan vanavond voor het eerst met elkaar in debat. Bij Beau vertellen Frits Wester en Jort Kelder over het debat.

  • Het is slecht weer in Nederland. Daarom boeken we toch massaal vakanties naar het buitenland. Maar hoe ziet dat eruit in coronatijd. Laure Veneman, RTL Nieuws-verslaggever, reisde door europa en vertelt waar we naartoe kunnen..

  • De Amsterdamse deken van de Orde van Advocaten is een onderzoek gestart naar het mogelijk schenden van de geheimhoudingsplicht van de vorige advocaat van kroongetuige Nabil B. Bij Beau schuiven Peter Plasman en Jan Vlug aan om over het bewuste interview te praten.

  • Vandaag overleed de grootste filmcomponist ter wereld, Ennio Morricone op 91-jarige leeftijd. Zijn indrukwekkende oeuvre wordt besproken door regisseur Martin Koolhoven en NPO Radio 4-presentator Jet Berkhout. Ook mondharmonicaspeler Hermine Deurloo en Dominic Seldis schuiven aan. Daarnaast komt het Concertgebouworkest langs.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Beau: Martin Koolhoven over filmcomponist Ennio Morricone of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV