Fantastische film Catch Me If You Can maandag te zien op Spike

Fantastische film Catch Me If You Can maandag te zien op Spike
Ook te streamen via Netflix

Kijktip :

Steven Spielberg maakte in de jaren negentig en begin jaren 2000 furore met serieuze, veelgeprezen drama's als Schindler's List, Saving Private Ryan, A.I. Artificial Intelligence en Minority Report. In 2002 besloot hij echter weer eens een gepolijste, zeer vermakelijke film te maken: Catch Me If You Can. Deze geweldige klassieker is maandag te zien op Spike. Je kunt Catch Me If You Can streamen via onder meer Netflix.

Lees hier op welk kanaal Spike te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kwaliteit. Maar intussen licht Frank Abagnale jr. (gespeeld door Leonardo DiCaprio), amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Tot de politie een internationale klopjacht opent. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Frank Abagnale, een valsemunter en meesteroplichter die voor zijn eenentwintigste al voor miljoenen dollars aan valse cheques uitschreef en het geld vervolgens weer even gemakkelijk uitgaf.

Bron: Dreamworks

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
Het leven van Frank Abagnale jr. speelde zich in een moordend tempo af en dat tempo besloot regisseur Steven Spielberg ook toe te passen op zijn film. Samen met Abagnale val je van het ene in het andere avontuur en elk deel van de film is even vermakelijk. Dat is ook te danken aan het aanstekelijke spel van Leonardo DiCaprio, die geweldig gestalte geeft aan Abagnale. Bovendien is het genieten van de schitterende aankleding van de film: kostuums, sets én camerawerk zien er allemaal geweldig uit. De muziek van John Williams maakt het geheel af.

Cast
Naast Leonardo DiCaprio (Once Upon a Time in Hollywood) en Tom Hanks (Greyhound) zijn ook Christopher Walken (The War with Grandpa) en Martin Sheen (The Departed) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Steven Spielberg (Ready Player One).

Catch Me If You Can (2002) wordt beoordeeld met een 8,1 op IMDb en is maandag 13 september om 20.30 uur te zien op Spike. Genre: biografie, comedy, drama. Speelduur: 141 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fantastische film Catch Me If You Can maandag te zien op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV