Woensdag bij Op1: Daniël Verlaan heeft corona app op z'n telefoon en vertelt meer

Woensdag bij Op1: Daniël Verlaan heeft corona app op z'n telefoon en vertelt meer
Dit zijn de gasten van woensdag 8 juli 2020

Kijktip :

Woensdag 8 juli is het weer de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 8 juli 2020

  • Nu Nederland gemiddeld veel ouder wordt, komt er een ‘tsunami van hart en vaatziekten op ons af’, zegt Jan Piek. Hij is hoogleraar klinische cardiologie aan het AMC en cardioloog van onder anderen sportpresentator en journalist Tom Egbers en voetbalcoach Ronald Koeman. Beiden kregen afgelopen jaar een hartinfarct. Gelukkig kwamen zij er weer bovenop. Vanavond schuiven ze samen met Piek aan bij Op1.

  • Kamerleden Renske Leijten (SP) en Pieter Omtzigt (CDA) waren er al bang voor: de belastingdienst blijkt veel meer mensen dan gedacht onterecht van fraude te verdenken.Ahmed Bouchallikht is één van hen: de tienduizenden gedupeerden van de fraudejacht van de belastingdienst. Dit keer met betrekking tot de inkomstenbelasting. Vanavond zijn ze te gast bij Op1.

  • De corona app moet mensen waarschuwen als ze meer dan vijf minuten in de buurt van iemand zijn geweest die corona heeft. Techjournalist van RTL Daniël Verlaan heeft sinds vanochtend de app op zijn telefoon staan. Vanavond bij Op1 vertelt hij er alles over.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Op1: Daniël Verlaan heeft corona app op z'n telefoon en vertelt meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier