Dinsdag 14 juli in Waar is De Mol? - met Britt Dekker op reis naar Oekraïne

Dinsdag 14 juli in Waar is De Mol? - met Britt Dekker op reis naar Oekraïne
Herhalingen van reisprogramma

Kijktip :

Vanaf dinsdag 14 juli herhaalt SBS 6 de leukste reizen die Johnny de Mol voor zijn programma Waar is De Mol? maakte met bekende Nederlanders. In de eerste uitzending kunnen we de reis die De Mol met Britt Dekker naar Oekraïne maakte herbeleven.

Ontroerende momenten
Dekker is gefascineerd door Tsjernobyl, waar 34 jaar geleden de grootste kernramp in de geschiedenis plaatsvond. Samen met De Mol reist ze naar deze apocalyptische wereld, die overgenomen is door de natuur en daardoor helemaal in haar eigen droomwereld past. Tijdens de reis neemt het tweetal uitgebreid de tijd voor openhartige gesprekken met heel veel humor én ontroerende momenten.

Jeugdvriendin
Hoewel Dekker als de dood is voor radioactieve straling, wil ze er toch een kijkje nemen. Tijdens deze bijzondere reis gaat ook haar jeugdvriendin Lia mee. Tijdens de reis vertelt Dekker openhartig over de spanningen die ze voorafgaand aan paardenwedstrijden heeft en ze doet een boekje open over haar eetstoornis, haar grote liefde Max en het verlies van vader Willem.

Waar is De Mol? is vanaf dinsdag 14 juli weer wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Waar is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 14 juli in Waar is De Mol? - met Britt Dekker op reis naar Oekraïne of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV