Beste Zangers 2020: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen 13

Beste Zangers 2020: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen 13
Miss Montreal, Stef Bos en Diggy Dex doen mee

Nieuws :

Er zit weer een nieuw seizoen van Beste Zangers aan te komen, en vandaag zijn de nieuwe deelnemers bekendgemaakt. Onder anderen Miss Montreal, Stef Bos en Diggy Dex doen dit jaar mee aan het populaire zangprogramma.

Ook Suzan & Freek en Milow zijn erbij
Ook Suzan & Freek, Tabitha, Wulf en Milow laten dit seizoen horen wat zij vocaal in huis hebben. In Beste Zangers brengen zangers en zangeressen elkaars nummers ten gehore, op hun eigen unieke manier. Het nieuwste seizoen van Beste Zangers is al in 2019 opgenomen, daarom is het zangprogramma niet in de problemen gekomen met opnames door het coronavirus.

Bekijk hier de video met de bekendmaking van de deelnemers van Beste Zangers 2020.

Grote hits dankzij Beste Zangers
In het verleden deden al tal van bekende Nederlandse artiesten mee aan Beste Zangers, zoals Maan, Tino Martin, Trijntje Oosterhuis, André Hazes en Gordon. En minder bekende artiesten zetten zichzelf op de kaart bij een groot publiek, zoals Floor Jansen. Er kwamen ook verschillende grote hits uit het programma, zoals Duurt Te Lang van Davina Michelle en Afscheid van Glennis Grace.

Bekijk hier een overzicht van de deelnemers van Beste Zangers 2020:

  • Duo Suzan & Freek
  • Zangeres Miss Montreal
  • Zangeres Tabitha
  • Zanger Wulf
  • Vlaamse zanger Milow
  • Rapper Diggy Dex
  • Muzikant en zanger Stef Bos

Beste Zangers is vanaf donderdag 3 september te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers 2020: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen 13 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV