Legendarisch programma Nu we er toch zijn komt terug met speciale Pride-editie

Legendarisch programma Nu we er toch zijn komt terug met speciale Pride-editie
Met onder anderen Rob Jetten, Loiza Lamers en Ellie Lust

Nieuws :

Tussen 2004 en 2012 groeide het BNN-programma Nu we er toch zijn uit tot een icoon van de jongerenzender. Eddy Zoëy maakte furore door bij onbekende mensen aan te kloppen en zo de gastvrijheid in Nederlandse dorpen te testen. Vanaf maandag 27 juli keert het programma voor één week terug met een speciale Pride-editie.

LGBTQ+
De vijf nieuwe afleveringen van Nu we er toch zijn staan in het teken van de tolerantie ten opzichte van de LGBTQ+ gemeenschap. Voel je je als homo vrij om hand in had door Weert te lopen? Hoe reageert de klas als je vertelt dat je transgender bent in Ede? En wordt er anders tegen je aangekeken als je buren weten dat je bi bent in Capelle aan den IJssel? Naast de zoektocht naar een plek om te eten en slapen onderwerpen de presentatoren de inwoners van de dorpen ook aan verschillende testen. Zijn ze bijvoorbeeld bereid om een regenboogvlag op te hangen?

Presentatoren
In elke aflevering gaat een ander bekend lid uit de LGBTQ+ gemeenschap op onderzoek uit in een dorp of stad in Nederland. De volgende BN'ers gaan we zien in Nu we er toch zijn: Pride:

  • Maandag 27 juli: Jurre Geluk - Enschede, Overijssel
  • Dinsdag 28 juli: Ellie Lust - Ede, Gelderland
  • Woensdag 29 juli: Rob Jetten - Weert, Limburg
  • Donderdag 30 juli: Shary-An Nivillac - Westerkwartier, Groningen
  • Vrijdag 31 juli: Loiza Lamers - Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Het programma Nu we er toch zijn: Pride is van maandag 27 tot en met vrijdag 31 juli dagelijks om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Nu we er toch zijn: Pride terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Legendarisch programma Nu we er toch zijn komt terug met speciale Pride-editie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV