Britse dramaserie Years and Years vanaf vrijdag te zien op NPO 2

Britse dramaserie Years and Years vanaf vrijdag te zien op NPO 2
Met steractrice Emma Thompson

Kijktip :

Vanaf vrijdag 17 juli is de Britse dramaserie Years and Years te zien op NPO 2. Hierin is een belangrijke rol weggelegd voor steractrice en tweevoudig Oscarwinnares Emma Thompson, die het personage Vivienne Rook speelt. Centraal staat echter de doodgewone familie Lyons.

Manchester
De vier broers en zussen Lyons en hun nakomelingen wonen in de grote Engelse stad Manchester. Zij worden gevolgd in de vijftien jaar vanaf 2019 - de serie speelt zich dus voor een flink deel af in de nabije toekomst. In deze jaren wordt Donald Trump herkozen als president van de Verenigde Staten en zijn de naweeën van de Brexit nog duidelijk voelbaar in de Britse samenleving.

Politica
Het Groot-Brittannië uit Years and Years gaat gebukt onder politieke, economische en technologische ontwikkelingen. Temidden van al deze gebeurtenissen verandert de politica Vivienne Rook in een controversiële beroemdheid. Met het verstrijken van de jaren krijgt prime minister Rook steeds meer macht; ze leidt haar volk naar een nieuwe, ongewisse toekomst.

De Britse dramaserie Years and Years is vanaf vrijdag 17 juli wekelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Years and Years terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britse dramaserie Years and Years vanaf vrijdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV