Vrijdag 24 juli in Op vrijdag: Lieke van Lexmond en Joris Linssen

Vrijdag 24 juli in Op vrijdag: Lieke van Lexmond en Joris Linssen
Te gast bij Renze Klamer

Kijktip :

Deze vrijdag (24 juli) staat er weer een nieuwe aflevering van Op vrijdag op het programma. Renze Klamer ontvangt opnieuw twee bekende Nederlanders voor een gezellig gesprek; deze week zijn dat Lieke van Lexmond en Joris Linssen.

Matige kijkcijfers
De nieuwe talkshow Op vrijdag is tot nu toe nog niet bepaald een succes te noemen: het is op primetime ingedeeld op NPO 1, maar weet nog niet boven de 500.000 kijkers uit te komen. Het is daarmee een slechte generale repetitie voor Renze Klamer, die vanaf eind augustus samen met Fidan Ekiz een nieuwe talkshow op het tijdstip van De wereld draait door zal gaan presenteren.

Geen actualiteit
Waar het programma met Ekiz wél over de actualiteit zal gaan, houdt Klamer zich hier niet mee bezig in Op vrijdag. Hierin gaat het hoofdzakelijk om een gezellige avond met zijn gasten. Deze week komen Lieke van Lexmond en Joris Linssen langs voor een leuk gesprek, waarin ze ook hun guilty pleasures en verborgen talenten onthullen. Verder is er ook ruimte voor een spelletje.

De talkshow Op vrijdag is elke vrijdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Op vrijdag terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 24 juli in Op vrijdag: Lieke van Lexmond en Joris Linssen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV