Vanavond op tv: Zomergasten met Inez Weski en Animal Weapons

Vanavond op tv: Zomergasten met Inez Weski en Animal Weapons
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 26 juli

Kijktip :

Vanavond komt de tweede gast van Zomergasten aan bod, namelijk Inez Weski. De advocate heeft de meest spraakmakende zakan gehad in haar carrière. Ook is er een interessante documentaire te zien, namelijk Anial Weapons. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 26 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Animal Weapons

NPO 2
19:20 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")
In het dierenrijk is al miljoenen jaren een evolutionaire wapenwedloop gaande. Van alle diersoorten op aarde zijn er slechts een paar duizend uitgedost met gigantische wapens. Andere diersoorten, die biologisch vrijwel identiek zijn en ook moeten vechten om territorium, voedsel of een partner, hebben deze wapens niet. Bioloog Doug Emlen zoekt in de natuurdocumentaire Animal Weapons uit wat de geheimen zijn van deze extreme wapens.


Sciencefictionfilm: Back to the Future II

Veronica
20:00 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")
Marty moet met Doc Brown naar de toekomst reizen om zijn toekomstige zoon uit de problemen te helpen. Zonder dat ze het weten 'leent' Marty's aartsrivaal Biff Tannen de tijdmachine om een kalender met sportuitslagen naar zijn vroegere ik in 1955 te brengen. Als Marty er in het heden achter komt dat Biff met gokken een fortuin heeft vergaard, moet hij terug naar 1955 om de zaken weer recht te zetten.


Zomergasten: Inez Weski

NPO 2
20:20 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")
Vanavond is strafrechtadvocaat Inez Weski te gast bij Janine Abbring in Zomergasten om over haar ideale televisieavond te vertellen. Weski hoopt de kijker mee te kunnen nemen op een trektocht langs de oorsprong van het recht, de rede en de hoop. Ook wil zij stil staan bij de troost van kunst, muziek en de schoonheid en kracht van de natuur. Op dit moment is ze raadsvrouw van Ridouan T., hoofdverdachte in het liquidatieproces Marengo, en advocaat van de Surinaamse president en veroordeeld drugshandelaar Desi Bouterse.


Nieuw: McDonald & Dodds

BBC First
21:00 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")
In de tweedelige Britse misdaadserie 'McDonald & Dodds' vormen twee speurders tegen wil en dank een duo. Samen moeten ze twee intrigerende zaken oplossen. De stille en bescheiden rechercheur Dodds uit Bath moet samenwerken met de ambitieuze rechercheur McDonald, een zelfverzekerde agent die is overgeplaatst vanuit Zuid-Londen. De twee onderzoeken een moord in de hogere kringen van Bath met hebzucht als motief. In de tweede aflevering moeten ze een onverklaarbare dood in een privékliniek oplossen.


Andere Tijden Sport: Anky van Grunsven

NPO 1
22:30 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")
De Spelen van 2004 in Athene moeten Anky van Grunsven een tweede gouden medaille dressuur opleveren. Succespaard Bonfire heeft plaatsgemaakt voor de talentvolle maar nog onervaren Salinero. De aanloop naar de Spelen wordt een ramp, met als absoluut dieptepunt het overlijden van haar vader. De man die haar voor het eerst op een pony zette en haar grootste fan is. Van Grunsven is zo overmand door verdriet dat ze niet wil deelnemen aan de Spelen. Toch gaat ze, in de naam van haar vader. In Andere Tijden Sport zien we de weg naar haar tweede goud.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV