Maandag in Op1: Tim Hofman debuteert; turnsters vertellen over mishandeling

Maandag in Op1: Tim Hofman debuteert; turnsters vertellen over mishandeling
De gasten van maandag 27 juli

Kijktip :

Vanavond maakt Tim Hofman zijn debuut als presentator bij Op1 en vervangt daarmee Sophie Hilbrand. Het wordt direct een beladen uitzending met heftige onderwerpen. Onder meer drie turnsters schuiven namelijk aan om te praten over mishandeling in de turnwereld. Bekijk hieronder wie de gasten van vanavond zijn.

Tekst gaat door onder de video's.

DE GASTEN IN Op1 - MAANDAG 27 JULI

  • Een 54-jarige dakloze man stak zichzelf vanmorgen in brand voor het gemeentehuis in Oss. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Een aantal uur voor het incident kondigde hij zijn zelfmoordactie aan op de voicemail van misdaadjournalist van NRC Jan Meeus. Vanavond is Meeus te gast in Op1.

  • Nederlandse turnsters werden geslagen, vernederd, stelselmatig genegeerd en onder druk gezet om dunner en sterker te worden. Het afgelopen weekend traden diverse oud-topsporters naar buiten met verhalen over misbruik tijdens hun carrière. Vanavond bij Op1 delen drie van hen hun verhaal: turnsters Marinka van Apeldoorn, Loes Linders en Stephanie Tijmes. De openbaringen van sporters volgen op een openhartig interview van sportjournalist Marco Knippen met turntrainer Gerrit Beltman. Zaterdag bekende hij in het Noord Hollands Dagblad dat hij tijdens zijn carrière veelvuldig grensoverschrijdend gedrag vertoonde.

Presentatie
Op1 wordt op woensdag 22 juli gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Tim Hofman.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Tim Hofman debuteert; turnsters vertellen over mishandeling of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier