André Hazes krijgt eigen programma op SBS6: Getekend voor het leven

André Hazes krijgt eigen programma op SBS6: Getekend voor het leven
Mensen met tatoeage krabbelen terug

Kijktip :

Vanaf dinsdag 25 augustus krijgt volkszanger en We Want More-jurylid André Hazes een eigen programma op SBS6. De met plakplaatjes behangen zanger zal in Getekend voor het leven in gesprek gaan met mensen die enorm veel spijt hebben van hun tatoeage, waarna ze een intensief traject ingaan om de tattoo weg te laten laseren.

Getekend voor het leven gemist? Je kunt vanaf 25 augustus elke aflevering terugkijken op Gids.tv en KIJK.nl.

Schrijnende verhalen
In elke aflevering van Getekend voor het leven maakt Hazes kennis met twee personen die hun zichtbare tattoos al jaren betreuren. Ze voelen zich letterlijk getekend voor het leven en dus gaat Hazes met ze in gesprek: wat zijn de bijzondere en soms schrijnende verhalen achter de tatoeages, hoort aan waar ze tegenaan lopen, hoe ze in een sociaal isolement zijn geraakt of soms helemaal de straat niet meer op durven. De deelnemers komen zelfs niet meer in aanmerking voor een baan.

Tekst gaat verder onder video's.

Pistolen
Elke deelnemer aan Getekend voor het leven heeft zijn of haar eigen beschamende tattoo. Zo is er een man die zijn hele gezicht vol heeft getatoeëerd en een jonge vrouw met pistolen op haar heupen. Gelukkig bieden Andy en Dex van Tattoo No More uit Rotterdam soelaas. Zij kunnen tattoos via een intensief en kostbaar lasertraject verwijderen. Andy kwam er achter dat veel mensen hun tatoeages onder invloed van drank, drugs of een depressie hebben laten zetten. Met zijn Stichting Spijt van Tattoo hoopt hij mensen van hun beschamende tattoos af te helpen.

Het nieuwe programma Getekend voor het leven is vanaf dinsdag 25 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Getekend voor het leven terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes krijgt eigen programma op SBS6: Getekend voor het leven of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen