Nieuwe film The Shape of Water over experimenteel 'monster'

Nieuwe film The Shape of Water over experimenteel 'monster'
Een nieuw sprookje van Guillermo del Toro

Film :

In de nieuwe film The Shape of Water van Guillermo del Toro leren we de eenzame Elisa, die niet kan spreken, kennen tijdens de Koude Oorlog begin jaren 60. Dankzij een vriendin mag ze gaan werken als schoonmaakster in een overheidslaboratorium. Daar ontdekt ze ergens in het gebouw een watertank waar een amfibisch wezen leeft. Elisa raakt bevriend met het wezen en probeert het 'monster' uit het laboratorium te krijgen als blijkt dat haar werkgever Strickland experimenten wil uitvoeren op het wezen.

Dit sprookje is niet voor kinderen. Regisseur Guillermo del Toro staat bekend als een meesterlijke verhalenverteller. Meestal zijn deze films mysterieus en soms vreemd, maar wel lekker. Je ziet in deze trailer hoe sfeervol alles in beeld is gebracht. Inmiddels heeft deze film de Gouden Leeuw gewonnen op het filmfestival van Venetië.

The Shape of Water is vanaf 15 februari 2018 te zien in de bioscoop. Genre: Drama, Fantasy, Avontuur, Romantiek, Thriller.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe film The Shape of Water over experimenteel 'monster' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV