Documentaireserie All On The Line vanaf woensdag op Discovery

Documentaireserie All On The Line vanaf woensdag op Discovery
Vissersfamilie vist naar blauwvintonijn

Kijktip :

Het nieuwe programma All On The Line volgt de vissersfamilie Smith uit Maine, die al meer dan 70 jaar vist op de lucratieve blauwvintonijn. De afleveringen zijn elke woensdag om 21:30 uur op Discovery.

Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Schaars
De blauwvintonijn geldt als een van de meest waardevolle vissen van de oceanen. Eén flink exemplaar kan al een verkoopprijs opleveren van wel 20 duizend dollar. Maar de vissen zijn schaars en laten zich niet eenvoudig vangen.

De Smiths
Grandpa Bill laat het werk inmiddels over aan zijn zoon Dan Sr. en zijn 18-jarige kleinzoon Danny Jr., die dit jaar nog weinig geluk hebben gehad. Met hun boot de Julia Nicole trekken ze eropuit om hun seizoen te redden voordat de winter begint.

Tonijnensnelweg
Ze varen op met veteraan Johnny Johnson, die wel denkt te weten waar de meeste tonijn te vinden is: Stellwagen Bank, 50 kilometer uit de kust. Het ligt op de migratieroute van de tonijn en geldt volgens Johnny daardoor als de 'tonijnensnelweg'. Hij ving er zelf al eens een exemplaar dat hem 18 duizend dollar opleverde, dus hij weet waar hij over praat.

Het nieuwe programma All On The Line is vanaf woensdag 5 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op Discovery. Je kunt de eerste uitzending van All On The Line terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Documentaireserie All On The Line vanaf woensdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen