Top 10: populairste films op Netflix van augustus 2020

Top 10: populairste films op Netflix van augustus 2020
Met American Sniper, 365 Dni, Double World en veel meer

Kijktip :

De streamingdienst met de rode N draait deze dagen op volle toeren. Bekijk hier de top 10 van meest bekeken films op Netflix in Nederland.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. American Sniper (2014, IMDb ★ 7,3)
Clint Eastwood flikt het op zijn 84ste om een spraakmakende oorlogsfilm te maken. Deze keer met niemand minder dan Ozark-ster Bradley Cooper in de hoofdrol. Een bij vlagen bloedstollende film over het leven van een Amerikaanse scherpschutter Chris Kyle in Irak. Lees hier waar je de film American Sniper nog meer kunt streamen.

2. BumbleBee (2018, IMDb ★ 6,8)
Misschien wel de leukste film uit de Transformer-wereld, BumbleBee, is splinternieuw op de streaminggigant. De knalgele Volkswagen Kever die in minder dan één seconde kan veranderen in een 'schattige' grote vriendelijke robot. Met een waanzinnige soundtrack, leuke humor en dikke actie verdient deze gele robot om gezien te worden. Lees hier waar je de film BumbleBee nog meer kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van BumbleBee

3. The Kissing Booth 2 (2020, IMDb ★ 6,0)
De acteurs Joey King en Jacob Elordi hebben een ware romantische hit te pakken met het eerste deel (2018). Eind juli was het voor fans groot feest want The Kissing Booth 2 was een feit. De critici waren niet altijd enthousiast, maar toch staat deze mierzoete film in de top 10. Een derde deel is inmiddels aangekondigd, dus wordt vervolgd. Lees hier waar je de film The Kissing Booth 2 nog meer kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van The Kissing Booth 2

4. The Lego Movie (2014, IMDb ★ 7,7)
Everything is awesome! Yeah! Emmet en zijn Lego-vrienden staat op Netflix! Het wereldberoemde speelgoedmerk heeft een heerlijke hysterische film uitgepoept die naast kinderen ook volwassenen zal vermaken. Lees hier waar je de film The Lego Movie nog meer kunt streamen.

5. Jupiter Ascending (2015, IMDb ★ 5,3)
Wat voor de één een vuilnisbelt voor afgedankte sciencefictionclichés is, is voor de ander een parel van een sciencefictionfilm met Mila Kunis en Channing Tatum in de hoofdrol. Matrix-bedenkers Andy en Lana (voorheen Larry) Wachowski weten in ieder geval de tongen los te maken! Lees hier waar je de film Jupiter Ascending nog meer kunt streamen.

6. Interstellar (2014, IMDb ★ 8,6)
Ook het meesterwerk van Christopher Nolan is door the black hole geschoten naar Netflix. En met een kleine drie uur is het een avondvullend sciencefiction avontuur. Topacteur Matthew McConaughey weet met emotie en spektakel een waanzinnige film neer te zetten die voor sommige boven hun pet gaat. Lees hier waar je de film Interstellar nog meer kunt streamen.

7. Seriously Single (2020, IMDb ★ 3,3)
Liefde is oorlog, liefde maakt blind, en liefde is ellende. Hoofdpersonage Dineo date om verliefd te worden, maar schiet de liefdespijlen steeds mis. Waar is Cupido? Een vrij hysterische romantische komedie uit onverwachte Zuid-Afrikaanse hoek die het op dit moment vrij goed doet op Netflix. Lees hier waar je de film Seriously Single nog meer kunt streamen.

8. Animal Crackers (2017, IMDb ★ 5,3)
Geduld was een schone zaak met deze nieuwe animatiefilm die maar niet wilde verschijnen op het witte doek. Maar de cast maakt toch iets goed! Zo zijn de stemmen te horen van John Krasinski, Emily Blunt, Danny DeVito, Ian McKellen, Raven-Symoné en Sylvester Stallone. Een circus en magische koekjes zijn het decor in deze animatiefilm. Lees hier waar je Animal Crackers nog meer kunt streamen.

9. Double World (2019, IMDb ★ 6,2)
Chinees vuurwerk gegarandeerd. Dong Yilong is een jonge dorpsbewoner die dit verneemt en zijn clan eer wil aandoen. Hij maakt een levensgevaarlijke reis om deel te nemen aan het toernooi dat krijgers selecteert voor de strijd op leven en dood. Een mix van actie en avontuur staan op het menu. Lees hier waar je de film Double Worlds nog meer kunt streamen.

10. 365 Dni (2019, IMDb ★ 3,3)
Een 3,3 op IMDb zegt he-le-maal niets! Al weken lang staat deze Poolse erotische sensatie in de top 10 van de streaminggigant! Deze brutale rip-off van Fifty Shades weet het publiek te vinden met stomende sexscènes en rooie oortjes. Maffia-erotiek scoort en een deel 2 komt eraan! Lees hier waar je de film 365 Dni nog meer kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van 365 Dni

Acteur Bradley Cooper in de film 'American Sniper'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV