Manchester City - Real Madrid live op tv (Champions League)

Manchester City - Real Madrid live op tv (Champions League)
Return in achtste finales

Sport :

Op vrijdag 7 augustus gaat de Champions League weer verder waar het in maart was gebleven: de achtste finales. Met Manchester City - Real Madrid staat direct een kraker op het programma. SBS6 en Ziggo Sport Voetbal doen live verslag op tv. Online kun je kijken naar de KIJK.nl-livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Olympiqe Lyon - Juventus

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Op 26 februari won Manchester City de heenwedstrijd in Madrid met 1-2. Ruim vijf maanden later valt de beslissing om een plek in de kwartfinale. Daarin wordt Juventus of Olympique Lyon de tegenstander.

SBS6
Talpa heeft besloten de Champions League vanaf nu verder uit te zenden op hoofdzender SBS6 in plaats van Veronica. Wel blijven vaste gezichten Hélène Hendriks, Wilfred Genee, Wim Kieft, René van der Gijp en Johan Derksen de uitzendingen rond de wedstrijden presenteren.

Manchester City - Real Madrid is vrijdag 7 augustus om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en de livestream van KIJK.nl. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. De doelpunten en samenvatting van ManCity - Real volgen op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Manchester City - Real Madrid live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen