Nieuwe seizoen Say Yes to the Dress met Fred van Leer start dinsdag op TLC

Nieuwe seizoen Say Yes to the Dress met Fred van Leer start dinsdag op TLC
Vind je perfecte trouwjurk!

Kijktip :

Het nieuw seizoen van Say Yes to the Dress Benelux gaat dinsdagavond van start. Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place helpen opnieuw bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden. Vanaf 11 augustus is het programma elke dinsdag om 20:30 uur te zien op TLC.

Sexy jurk
Dit seizoen onder anderen een bruid die binnen haar budget móet blijven, een bruid waarvan de moeder haar mening niet onder stoelen of banken schuift en een bruid die een prinsessenjurk of een extra sexy jurk zoekt.

'Extra goed'
Zoals Fred van Leer zegt: "Er is een jurk voor iedereen en het is onze taak om die te vinden voor elke bruid." Over het nieuwe seizoen zegt hij: "Het voelt dit jaar extra goed dat we deze serie weer hebben mogen maken. In de huidige realiteit is zoveel anders, maar wij zijn lekker gebleven!"

Het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux is vanaf dinsdag 13 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te zien is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe seizoen Say Yes to the Dress met Fred van Leer start dinsdag op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier