Eigen Huis en Tuin keert terug op tv met nieuw format Lekker Leven

Eigen Huis en Tuin keert terug op tv met nieuw format Lekker Leven
Programma vanaf 31 augustus om 17.00 uur op RTL 4

Nieuws :

Eigen Huis & Tuin werd dit voorjaar onverwacht van de buis gehaald, maar het programma komt na de zomer toch weer terug. Wel in een nieuw format: vanaf 31 augustus is iedere werkdag om 17.00 uur met het nieuwe programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.

Het programma biedt de kijker dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. Het programma wordt gepresenteerd vanuit de Eigen Huis & Tuin boerderij in De Bilt en de presentatie is in handen van Froukje de Both. Zij wordt ondersteund door vaste kok Hugo Kennis en een team van experts onder wie tuinman (Boer) Tom Groot.

Van der Vorst
Programmadirecteur Peter van der Vorst is blij dat het programma terugkomt: "Ik ben blij dat we ons sterke merk Eigen Huis & Tuin in een nieuwe dagelijkse versie kunnen terugbrengen bij RTL 4. Het programma sluit perfect aan op de behoefte van onze kijkers: praktische tips op het gebied van wonen, lifestyle, tuinieren en koken waarmee je zelf direct aan de slag kunt om op die manier je leven leuker én gezonder te maken."

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven is vanaf 31 augustus iedere werkdag om 17.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan iedere aflevering van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eigen Huis en Tuin keert terug op tv met nieuw format Lekker Leven of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier