Overzicht tijden: Formule 1 GP van Spanje live op tv

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Spanje live op tv
Kan Verstappen weer stunten?

Sport :

Op zondag 16 augustus is de zesde Formule 1-race van 2020, de Grand Prix van Spanje. Vanaf vrijdag 14 augustus zendt Ziggo Sport alle vrije trainingen, de kwalificatie op zaterdag en race op zondag live uit op tv. Die laatste twee zijn ook te zien op RTL Duitsland.

Verstappen tweede
Na zijn overwinning in de vorige GP, op Silverstone, staat Max Verstappen tweede in de WK-stand. Lewis Hamilton blijft koploper. Op het Circuit de Catalunya was de Brit de afgelopen drie jaar de winnaar. Het jaar daarvoor, in 2016, won Verstappen zijn eerste race.

Tijdschema Formule 1 GP van Spanje 2020

De complete Formule 1 is live te zien op Ziggo Sport, kanaal 14 voor Ziggo-abonnees, en op Ziggo Sport Select, de hoofdzender van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Vrijdag 14 augustus

  • 11.00 uur: vrije training 1
  • 15.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 15 augustus

  • 12.00 uur: vrije training 3
  • 14.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 15.00 uur: kwalificatie (ook op RTL Duitsland)

Zondag 16 augustus

  • 14.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland)
  • 15.10 uur: race (ook op RTL Duitsland)

Bekijk ook de voorlopige nieuwe racekalender Formule 1 2020.

De Formule 1 GP van Spanje is zondag 16 augustus om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 14 augustus zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Spanje live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier