Zondag 16 augustus in Zomergasten: Carola Schouten

Zondag 16 augustus in Zomergasten: Carola Schouten
Minister heeft ingewikkelde taak in kabinet

Kijktip :

Op zondag 16 augustus is het tijd voor de vijfde aflevering van interviewprogamma Zomergasten, dat de hele avond in beslag neemt. De vierde gast is Carola Schouten. De minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit neemt Janine Abbring mee in haar favoriete televisieavond.

Stikstof
Carola Schouten maakte in 2011 haar entree in de landelijke politiek als Kamerlid voor de ChristenUnie. In 2017 werd ze beëdigd als minister. Haar portefeuille brengt ingewikkelde dossiers en moeilijke keuzes met zich mee, onder andere over stikstof en boeren.

Lees hier meer informatie over de uitzending van Zomergasten met Carola Schouten.

Geloof
Schouten zegt streng voor zichzelf te zijn en zich voortdurend af te vragen of wat ze doet, goed genoeg is. Die wens om dienend te willen leven komt voort uit haar geloof; niet weglopen maar je afvragen wat je kunt betekenen voor een ander en je verantwoordelijkheid nemen.

Zomergasten is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag 16 augustus in Zomergasten: Carola Schouten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen