Wielerwedstrijd Ronde van Lombardije live op tv

Wielerwedstrijd Ronde van Lombardije live op tv
Bauke Mollema is titelverdediger

Sport :

Op zaterdag 15 augustus is de Italiaanse wielerwedstrijd Ronde van Lombardije. Normaal gesproken een koers in oktober, maar 2020 heeft de wielerkalender op zijn kop gegooid. Eurosport doet live verslag op tv en online via de Eurosport Player.

Favorieten
Bauke Mollema gaat als winnaar van vorig jaar van start met rugnummer 1 in de Ronde van Lombardije. De eendagswedstrijd vol klimmetjes moet een aantal toppers missen vanwege de gelijktijdig gereden Dauphiné, maar bijvoorbeeld Remco Evenepoel, Vincenzo Nibali en Jacob Fuglsang zijn er wel bij.

Live kijken
Het liveverslag van de Ronde van Lombarije begint zaterdagmiddag om 15.50 uur op de Eurosport Player. Op televisie begint het verslag om 16.50 uur. Naar verwachting is de finish tussen 18.05 en 18.50 uur.

De Ronde van Lombardije is zaterdag 15 augustus vanaf 16.50 uur live te zien op Eurosport 1. Via de Eurosport Player begint de uitzending al om 15.50 uur. Bekijk ook op welk kanaal Eurosport 1 te zien is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wielerwedstrijd Ronde van Lombardije live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen