Samenvatting VVV Venlo - Ajax

Samenvatting VVV Venlo - Ajax

Samenvatting VVV Venlo - Ajax Alle hoogtepunten VVV Venlo - Ajax Samenvatting VVV Venlo - Ajax Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen VVV Venlo en Ajax in de derde speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing VVV Venlo - Ajax Op zaterdag 17 augustus speelt Ajax de derde speelronde van de Eredivisie tegen VVV Venolo. De wedstrijd wordt gespeeld in De Koel. De wedstrijd begint om 18.30 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie. AjaxIn de eerste speelronde begingen de Amsterdammers weliswaar nog een misstap op bezoek bij Vitesse (2-2). Het puntverlies werd vorige week ruimschoots goedgemaakt in de Johan Cruijff Arena en FC Emmen werd van het kastje naar de muur gestuurd. Samenvatting Ajax - FC Emmen Bekijk deze video » VVV VenloVVV-Venlo is het nieuwe seizoen niet slecht begonnen. De club wist het openingsduel in de Eredivisie redelijk overtuigend te winnen van promovendus RKC Waalwijk. Het tweede duel ging het echter mis, want VVV ging met 4-1 onderuit op bezoek bij Sparta. Samenvatting Sparta - VVV Venlo Bekijk deze video » EredivisieWaar Ajax en PSV zich in eigen stadion uitstekend wisten te revancheren, moet Feyenoord zijn eerste overwinning nog behalen. Misschien is drie wedstrijden scheepsrecht? Opstelling AjaxOnana; Schuurs, Dest, Martinez, Tagliafico; Marin, van de Beek, Blind; Ziyech, Tadic, Promes Opstelling VVV VenloKirschbaum; Pachonik, Roseler, Schafer, Janssen; Linthorst, van Bruggen, Neudecker; Sinclair, Soriano, van Ooijen. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en VVV Venlo. David Neres heeft met Ajax grote ambities voor Champions League Bekijk deze video » Donny van de Beek wordt gek van vragen over vertrek bij Ajax Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting VVV Venlo - Ajax

Alle hoogtepunten VVV Venlo - Ajax


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen VVV Venlo en Ajax in de derde speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing VVV Venlo - Ajax

Op zaterdag 17 augustus speelt Ajax de derde speelronde van de Eredivisie tegen VVV Venolo. De wedstrijd wordt gespeeld in De Koel. De wedstrijd begint om 18.30 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie.

Ajax
In de eerste speelronde begingen de Amsterdammers weliswaar nog een misstap op bezoek bij Vitesse (2-2). Het puntverlies werd vorige week ruimschoots goedgemaakt in de Johan Cruijff Arena en FC Emmen werd van het kastje naar de muur gestuurd.

VVV Venlo
VVV-Venlo is het nieuwe seizoen niet slecht begonnen. De club wist het openingsduel in de Eredivisie redelijk overtuigend te winnen van promovendus RKC Waalwijk. Het tweede duel ging het echter mis, want VVV ging met 4-1 onderuit op bezoek bij Sparta.

Eredivisie
Waar Ajax en PSV zich in eigen stadion uitstekend wisten te revancheren, moet Feyenoord zijn eerste overwinning nog behalen. Misschien is drie wedstrijden scheepsrecht?

Opstelling Ajax
Onana; Schuurs, Dest, Martinez, Tagliafico; Marin, van de Beek, Blind; Ziyech, Tadic, Promes

Opstelling VVV Venlo
Kirschbaum; Pachonik, Roseler, Schafer, Janssen; Linthorst, van Bruggen, Neudecker; Sinclair, Soriano, van Ooijen.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en VVV Venlo.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting VVV Venlo - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV