Open Arms filmt situatie aan boord Spaans migrantenschip

Open Arms filmt situatie aan boord Spaans migrantenschip

<em>Open Arms</em> filmt situatie aan boord <em>Spaans migrantenschip</em> De bemanning van Open Arms heeft beelden gepubliceerd van het Spaanse schip dat met 107 migranten aan boord al dagen voor Italiaanse kust ligt. De situatie is heel slecht aan boord, volgens de schippers. De migranten werden 17 dagen geleden opgepikt voor de kust van Libië. De boot mag nu naar de Spaanse stad Algeciras varen. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Waarom hebben EU en Turkije ruzie om Cyprus? Bekijk deze video » Nieuwe beelden van bombardement op Syrische stad Ariha Bekijk deze video »
Nieuws :
Open Arms filmt situatie aan boord Spaans migrantenschip

De bemanning van Open Arms heeft beelden gepubliceerd van het Spaanse schip dat met 107 migranten aan boord al dagen voor Italiaanse kust ligt. De situatie is heel slecht aan boord, volgens de schippers. De migranten werden 17 dagen geleden opgepikt voor de kust van Libië. De boot mag nu naar de Spaanse stad Algeciras varen.

Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Open Arms filmt situatie aan boord Spaans migrantenschip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen