Reacties Aanslagen Kabul: 'Ik heb alle hoop verloren'

Reacties Aanslagen Kabul: 'Ik heb alle hoop verloren'

Reacties Aanslagen Kabul: 'Ik heb alle hoop verloren' De Afghaanse president Ghani noemde de aanslagen eerder al barbaars en onmenselijk. Inmiddels heeft de bruidegom zijn verhaal gedaan op de Afghaanse televisie. Elmi vertelt dat hij veel mensen is kwijtgeraakt die hem lief waren. ,,Mijn bruid kan niet praten en valt de hele tijd flauw. Ik kan niet naar de begrafenissen gaan, daarvoor voel ik me te zwak", vertelt hij. Bekijk de vide ovan NOSStories hierboven. Aanslag op bruiloft Kaboel: minstens 63 doden Bekijk deze video » IS eist aanslag op een bruiloft in Kabul op Bekijk deze video »
Nieuws :
Reacties Aanslagen Kabul: 'Ik heb alle hoop verloren'

De Afghaanse president Ghani noemde de aanslagen eerder al barbaars en onmenselijk. Inmiddels heeft de bruidegom zijn verhaal gedaan op de Afghaanse televisie. Elmi vertelt dat hij veel mensen is kwijtgeraakt die hem lief waren. ,,Mijn bruid kan niet praten en valt de hele tijd flauw. Ik kan niet naar de begrafenissen gaan, daarvoor voel ik me te zwak", vertelt hij.

Bekijk de vide ovan NOSStories hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reacties Aanslagen Kabul: 'Ik heb alle hoop verloren' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV