Jonas Brothers na tien jaar samen op podium bij MTV VMA

Jonas Brothers na tien jaar samen op podium bij MTV VMA

Jonas Brothers na tien jaar samen op podium bij MTV VMA De Jonas Brothers schitteren na meer dan 10 jaar weer samen op het podium tijdens de MTV VMA show. De broers gingen uit elkaar om zich te richten op hun solo-carrière. Onlangs brachten de broers al een album samen uit. Bij deze editie van de VMAS staan treden de broers voor het eerst in lange tijd samen op. De VMAS zijn live te volgen in de nacht van 26-08 op 27-08 om 03:00 op MTV. De show wordt op 27-08 om 18:30 herhaald op de zender. Taylor Swift treedt op tijdens MTV VMA's Bekijk deze video » Ex On The Beach USA: opnieuw gekte en ruzie in nieuwe aflevering Bekijk deze video »
Entertainment :
Jonas Brothers na tien jaar samen op podium bij MTV VMA

De Jonas Brothers schitteren na meer dan 10 jaar weer samen op het podium tijdens de MTV VMA show. De broers gingen uit elkaar om zich te richten op hun solo-carrière. Onlangs brachten de broers al een album samen uit. Bij deze editie van de VMAS staan treden de broers voor het eerst in lange tijd samen op.

De VMAS zijn live te volgen in de nacht van 26-08 op 27-08 om 03:00 op MTV. De show wordt op 27-08 om 18:30 herhaald op de zender.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jonas Brothers na tien jaar samen op podium bij MTV VMA of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV