Epstein-zaak: Rol Prins Andrew opnieuw in twijfel getrokken

Epstein-zaak: Rol Prins Andrew opnieuw in twijfel getrokken

Epstein-zaak: Rol Prins Andrew opnieuw in twijfel getrokken De zaak rondom miljardair Jeffrey Epstein is erg complex. Epstein had veel machtige vrienden, waaronder de Britse prins Andrew. Hij keurde voor het eerst de mogelijke misdaden van zijn goede vriend Jeffrey Epstein af. Hij zou namelijk op beelden te zien zijn in het horrorhuis van Epstein. Of hij iets met het misbruik te maken heeft is niet duidelijk. Bekijk het item van RTL Boulevard hierboven. Michiel Vos over miljardair Jeffrey Epstein: 'Hij wil met zijn zaad een superieur ras creëren' Bekijk deze video » Privé-eiland Jeffrey Epstein onderzocht door FBI Bekijk deze video » Sylvia Geersen: "Jeffrey Epstein belde mij vanuit de gevangenis" Bekijk deze video »
Entertainment :
Epstein-zaak: Rol Prins Andrew opnieuw in twijfel getrokken

De zaak rondom miljardair Jeffrey Epstein is erg complex. Epstein had veel machtige vrienden, waaronder de Britse prins Andrew. Hij keurde voor het eerst de mogelijke misdaden van zijn goede vriend Jeffrey Epstein af. Hij zou namelijk op beelden te zien zijn in het horrorhuis van Epstein. Of hij iets met het misbruik te maken heeft is niet duidelijk.

Bekijk het item van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Epstein-zaak: Rol Prins Andrew opnieuw in twijfel getrokken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV