Samenvatting LASK - Club Brugge (play-off Champions League)

Samenvatting LASK - Club Brugge (play-off Champions League)

Samenvatting <em>LASK - Club Brugge</em> (play-off Champions League) Niet alleen Ajax kwam gisteravond in actie in de play-offs voor de Champions League, ook het Belgische Club Brugge moest aantreden. Uit bij het Oostenrijkse LASK wisten de Vlamingen een goede uitgangspositie te verwerven: ze wonnen met 0-1, dankzij een benutte penalty van Hans Vanaken. Bekijk de samenvatting van LASK - Club Brugge hierboven. LIVE beelden persconferentie Erik ten Hag over APOEL - Ajax Bekijk deze video » Wim Kieft over opstellen Veltman APOEL - Ajax: 'Het is een beetje armoede' Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting LASK - Club Brugge (play-off Champions League)

Niet alleen Ajax kwam gisteravond in actie in de play-offs voor de Champions League, ook het Belgische Club Brugge moest aantreden. Uit bij het Oostenrijkse LASK wisten de Vlamingen een goede uitgangspositie te verwerven: ze wonnen met 0-1, dankzij een benutte penalty van Hans Vanaken.

Bekijk de samenvatting van LASK - Club Brugge hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting LASK - Club Brugge (play-off Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV