Goede tijden, slechte tijden keert week eerder terug vanwege heftige kritiek fans

Goede tijden, slechte tijden keert week eerder terug vanwege heftige kritiek fans

<em>Goede tijden, slechte tijden</em> keert week eerder terug vanwege heftige kritiek fans Vandaag maakte RTL bekend dat Neerlands langstlopende soapserie Goede tijden, slechte tijden een week eerder dan gepland terugkeert op RTL 4: maandag 26 augustus in plaats van 2 september. Het lijkt een gevolg te zijn van felle kritiek van de fans. HerhalingenDie bleken namelijk al snel klaar te zijn met de herhalingen van vorig seizoen, bestaande uit compilatie- en integraal uitgezonden afleveringen. Ze konden niet wachten op het nieuwe seizoen, en dat bleek ook wel uit de kijkcijfers: de herhalingen konden op weining belangstelling rekenen. Er keken soms minder dan 300.000 mensen, een slechte score voor acht uur in de avond. Bekijk het hele fragment hierboven. Terugblik laatste seizoen Goede Tijden Slechte Tijden Bekijk deze video » Nieuw seizoen Goede tijden, slechte tijden: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Goede tijden, slechte tijden keert week eerder terug vanwege heftige kritiek fans

Vandaag maakte RTL bekend dat Neerlands langstlopende soapserie Goede tijden, slechte tijden een week eerder dan gepland terugkeert op RTL 4: maandag 26 augustus in plaats van 2 september. Het lijkt een gevolg te zijn van felle kritiek van de fans.

Herhalingen
Die bleken namelijk al snel klaar te zijn met de herhalingen van vorig seizoen, bestaande uit compilatie- en integraal uitgezonden afleveringen. Ze konden niet wachten op het nieuwe seizoen, en dat bleek ook wel uit de kijkcijfers: de herhalingen konden op weining belangstelling rekenen. Er keken soms minder dan 300.000 mensen, een slechte score voor acht uur in de avond.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goede tijden, slechte tijden keert week eerder terug vanwege heftige kritiek fans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen